Elképzelem azt a kreatív brénsztormingot amikor mindenki hozza az ötleteit és valaki vázolja, hogy szerinte jópofa lenne, ha egy dögös csaj elővenne egy csokit a szájába venné és a pasija az irodában mindenki előtt lemeztelenedne és elélvezne mintha őt kényeztetné! Erre mindenki bólogat és elvetik az addig legjobbnak tűnő ötletet, hogy egy csaj kielégíti magát az új termékkel. Mindenki fel van dobódva az új ötleten de még kellene bele egy kis trendi adalék! Mi is legyen....mi is legyen? Még nem elég pronyó így! Hát perszeeee! Kell bele egy homoszexuális utalás, attól majd mindenkinek fog szólni! Azt már eddig is tudták, hogy inkább lányok a célcsoportja eddig a reklámnak, tehát a végére kellene egy fordított felállás, amikor is a fiú eszi a terméket és nő élvez el! Kééész is, mindenki megveregette a többiek vállát és érezték, hogy mennyire kreatív dolgot hoztak össze és milyen hamar.

 
Eszméletlen, hogy minden döntéshozón, marketingesen átment az ötlet és megcsinálták! Senki nem gondolt arra, hogy a "célcsoport" milyen asszociációkkal fogja fogyasztani/nem fogyasztani a terméket? Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben a megerőltető folyamatban!
 
A további lépéseknél megnéztem volna az arcokat, amikor értelmezték a szkriptet! A megvalósításra amúgy nem sok rosszat lehet mondani, a kaszting, a környezet a zene (Marlena Shaw - California soul átdolgozás) a fúd demo (Terry Kemble) is kiváló színvonalú. Herz Péter rendezésével, a Frank és az Argus Film készítette.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamarc.blog.hu/api/trackback/id/tr142051057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tittok 2010.06.04. 12:03:23

Az az igazság, hogy én szeretem ezt a reklámot. Nekem tetszik a kivitelezés is, és a zene is.
süti beállítások módosítása