Eddig is tudtam, hogy Nagy Ferón rajtaragadt a Ford Fairlaine-es szinkronszerep, és biztos sokaknak (mint nekem is) ha hallják a hangját azonnal eszükbe jut a kiváló, és kivételesen szinkronosan is fogyasztható kultikus mozi. Láttuk nemrég mikor a Feró megmondja egy főzőműsorban aztán megint, de úgy látszik tőle pont ezt várták! Fesztiválokon nyomul, a kereskedelmi tévéket rongálja idegileg, komplett családokat botránkoztat meg a kirohanásaival! Igazi rokker!

Ha már úgyis megvan a népszerűsége és a karaktert is sokan ismerik
fel is használták az alábbi reklámfilmhez!

Maga a film nem rossz! Jó ötlet volt a lefikázandó előadók által "előadott" számokat lefordítani és így valószínűleg megúszták a jogdíjakat is, és kicsit ugyan erőltetett, de fiatalos szövegeket adtak a mester szájába, amit megfelelően tálalt is!

Ami viszont a story-t illeti, visszatértek az alapokhoz és kivették a stúdiós-szarozós-"ez nektek rákkenról?!" (alsó film 2:39) jelenetet a fent említett filmből! Szerintem ez egyrészt nem valami kreatív dolog, másrészt a Feró ennél azért többre is képes lett volna, amit a végleges reklámokban produkáltattak vele, látszik, hogy halálra unta az egészet és valószínűsítem, hogy azt kérték tőle, hogy olyan FóódFerlén legyél, mer az olyan jó volt! Hát ennyit tudtak kihozni belőle!

Ilyen volt a filmbeli jelenet:

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamarc.blog.hu/api/trackback/id/tr392064612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása