"Nagyon szimpatikus" termékleírás, egy "másképpen" kommunikáló cég termékéhez! Én mint jobbágy-paraszt nem estem hanyatt sőt az egész szöveg heves hányingert okoz akárhányszor elolvasom! Ugyanakkor bátor és valószínűleg kifizető kommunikációs stílus, de engem mégis zavar, hogy erre világszerte "rezonálnak" az emberek! Nagyvonalú életmódjukkal,  fenséges viselkedésükkel hordják az ilyen pazar gazdagságú 23 ezer forintos terméket! Nagyon pazar!

"Sötét barna és sötét narancs
Essenek csak térdre a büdös-jobbágy-parasztjai, amikor ezt a tekintélyt parancsoló tokot a hónod alá csapva jársz-kelsz. Mint arisztokrata jómódod szimbóluma, a Le Royale, a Crumpler Szent Tehénkéinek bőréből készülő laptop tok, kielégíti a hedonista, nagyvonalú életmódod. A maga pazar gazdagságával méltóságteljessé teszi fenséges viselkedésed. Ki merészel a szemedbe nézni, mikor végig méred a birodalmad, fejedelmi fejtartásoddal mutatva, hogy te vagy az egy, aki uralkodásra született. Ragyogó fenséged, reméljük alázatosan szolgálja majd a The Le Royal - az igazi bőr laptop tok a Crumplertől. "

A magyar cég is érezte, hogy kicsit erős, ezért az alábbi szöveget helyezték el a leírás alatt (nagyon szimpatikusan).
"Kedves látógatók! (széééép!) A fenti szöveg a Crumpler marketinganyagának magyar változata. Elnézést kérünk, ha valakit sért a leírás, a Crumpler kommunikációja és arculata meglehetősen egyedi."

Eredeti ( link ):
Make those lowly serfs bow down, as You carry this commanding case wherever You wish to go. Symbol of Your aristocratic affluence, The le Royale, Crumplers Holy Cow Real Leather™ laptop pouch, is gratifying to Your hedonistic, high-living ways. Its luxurious richness dignifies Your majestic airs. Who dares meet Your eyes as You parade through Your kingdom, head held regally in the manner of One born to rule. Resplendent sovereign we only wish to humbly serve You. The le Royale – the real leather laptop pouch from Crumpler.

Forrás ahol találtam: subba

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamarc.blog.hu/api/trackback/id/tr102070549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása