Ebben a cikkben nem is egy hanem mindjárt egy csomó cég kapja a jól meggyúrt fikát! Az összeállításban egy csomó olyan nívós darab kapott helyet, melyekben a szárnyaló kreatívok így vagy úgy az emberi primitívséget-bunkóságot használják fel a termékük népszerűsítésére. Ez a fajta reklámozás népszerűbb mint valaha, lassan mindent így próbálnak rásózni az emberekre a fogyasztókra!

Djuice: ez a sorozat jól mutatja, hogy kit tartanak a célcsoportjuknak! Vegyen ilyet minden "beszélő arc" vagy "SMS-kutya" meg azok akiknek elfér a mellük egy kézben! (az elektrojunkie meg a dobos srác egész tűrhető volt)

Raiffeisen:
Na ők aztán a legdurvábbak! Évek óta nyomják a bunkócsaládos-bunkóügyfeles-bunkóalkalmazott kampányokat, így most nekik nem volt túl nagy a váltás:


Pápápápápápááppááá!! Kösz szépen!

Pöttyös: Megint! Ez egy korábbi pöttyös halálranyomatott reklámjuk. Ennek célcsoportja a paraszt fiatal aki köszönés helyett annyit tud az apjának mondani, hogy "gondolom ma sincs kocsi!" Szia Fiam! Dehogynincs, álmodban! Na menj a szobádba!

Budapestbank Emese: Iszonyú hosszúra nyújtott és dögunalmas ötlettelen sorozat, ettől szerintem már Emese is felvágta volna az ereit ha nem biüüürja a metáááált!

Negró:

Burger king:

Aldi: szintén sorozat, naggyon pronyó!

Kifogyhatatlan a készlet és egyre újabb és újabb versenyzők jönnek. Úgy érzem ebből sorozat lesz!

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamarc.blog.hu/api/trackback/id/tr872054347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kontárblog · http://kontar.blog.hu/ 2010.06.06. 13:53:24

naa,hasi tasit egészen megszerettem már, kis mém lett belőle:) a többit aláírom énis:)
süti beállítások módosítása